Nyheter

Nyhet år 2013!

Nu ska vi börja med klinikblekning för de som inte vill bleka tänderna hemma. Vi kommer att använda oss av Brilliant smile. Priser för blekningen kommer att vara 4500kr och då ingår en tandkräm att använda ca 1 vecka innan blekning som är en boost så att blekningen blir mer effektiv, färgtagning med foto före och efter, nano-seal som är ett lack som skall bibehålla blekningseffekten direkt efter behandling(annars måste man avstå från rökning, vin, kaffe , te m.m minst 72 timmar efter behandling) samt tandkräm och munskölj att använda efter behandling för att lindra eventuella ilningar. Det som tillkommer är då en undersökning, eventuell tandstensborttagning och lagningar.

OBS!! Då en av produkterna är restade på lager kan vi inte börja med blekning just nu, men hör gärna av dig så sätter vi upp dig på undersökning och återkommer om tid för blekning så fort vi har allt hemma.

MVH

Tandvårdsteamet Kruse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>